Tămâie- conectarea cu Creatorul, vindecare, liniște, eliberare.

Spread the love

Uite ce am descoperit eu prin acest ulei minunat și cum ma ajutat să trec mai ușor peste frică. Primul de care m-am îndrăgostit a fost – Tămâia și nu doar pentru că îmi amintea de mirosul bisericii și binecuvântărilor oferite de Creator cât și sentimentul de liniște oferit de efectele lui. În primul rând mirosul imi oferea liniște, pace dar cel mai important – credință că mă voi vindeca.

Cel mai important lucru de care avem nevoie atunci când panica și frica apare e liniște. Atunci când psihicul, sufletul și corpul sunt liniștite frica nu își mai găsește locul așa că dispare. Pe mine ma liniștit, ma ajutat sa imi conștientizez stăril , să le accept și să mă vindec treptat, să le las sa plece. Efectele lui sunt minunate – liniștea pe care o simt după fiecare aplicare, câteva picături puse pe limbă calmeaza durerilor corporale cât și psihicul , aplicarea câtorva picaturi in zona inimii calmează inima atunci când panica apare.

Nu doar acestea sunt benefiicile uleiul , cat si multe altele care daca vei dori si vrea sa incerci te aștept in privat pe email adress, pagina de facebook dar si pe numarul de whatsap.