Bine ai venit !

Spread the love

De ce iubesc doTERRA? Motive principale: – viața din uleiuri – lumina – liniște – pozitivitate – spiritualitate – conecția cu Creatorul.

Sigur, la prima impresie o să spui că mint , fac publicitate sau vreau doar să îți vând niste uleiuri banale ce nu or să te ajute de nici un fel. Dar eu, eu îți spun că vreau doar să te ajut, nu am nici un interes în a te face să cumperi, vreau doar să devii și să te simți așa cum sunt eu acum. Eu doar îmi îndeplinesc misiunea mea pe acest pământ, cea de a ajuta oamenii să se simtă bine și iubiți pe pământ.

O să îți povestesc cum am descoperit și întâlnit doTERRA. Eram la greu, la foarte mare greu, având probleme de sanatate ,probleme sufletești nerezolvate dar fiind și plină de multă anxietate. Anxietate care nu ma lăsat să stau liniștită ani de zile , nopți intregi, zile peste zile. Mă aflam în întuneric, întuneric ce nu îmi dădea voie să ies în lumina vindecării sufletești dar și fizice. Pe atunci nu întâmplător de câteva zile pe rețelele de socializare tot îmi apareau diferite reclame cu aceste uleiuri minunate. Bineînțeles că au stârnit curiozitatea dar ca oricare dintre noi primul meu gând a fost „alta vrajeala ieftină, alții ce vor sa facă bani” doar că reclama tot rula în capul meu, rula și rula și peste tot vedeam diferite povești minunate ale oamenilor ce foloseau deja acceste uleiuri. În disperarea mea de a scapa de problemele de sănătate dar și cele emoționale am zis nu foarte încrezătoare : ok , o să comand.

Am comandat și așteptat comanda nerăbdătoare. Pe masura ce am asteptat nu stiu de ce , cineva și ceva din mine îmi spunea că viața mea se va schimba…că am găsit o comoara de care mă voi indragosti. În continuare o să îți povestesc experientele mele personale despre și cu aceste uleiuri.